Certificeringen

De ISO 9001 is een certificering voor kwaliteitsmanagementsystemen. De ISO waarborgt met dit certificaat dat bedrijven in staat zijn om te voldoen aan de eisen van klanten en branche organisaties en een de wet- en regelgeving omtrent het product of de dienst zelf.

Bekijk het certificaat hier >>

De VCA (veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een certificeerbare lijst waarmee bedrijven aantonen te voldoen aan eisen omtrent veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer. De VCA is bij wet niet vereist maar wordt wel vaak geëist door opdrachtgevers.

Bekijk het certificaat hier >>

De ISO 14001 is een certificering met betrekking tot een milieumanagementsysteem. Dit managementsysteem wordt gebruikt om een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering hiervan te waarborgen bij organisaties. Met name overheden eisen deze certificering van aannemers.

Bekijk het certificaat hier >>
GBO-certificaat

Elke ondernemer wil zich onderscheiden. En dat kan op verschillende manieren: door een goed product te leveren of een vakkundige service. Maar ook, en vooral, door een excellente kwaliteit. Hiervoor staat het GBO Vak certificaat.

Bekijk het certificaat hier >>

Het keurmerk Kwaliteit Waarborg Glas is hét kwaliteitskeurmerk voor betrouwbaar glasherstel. Het keurmerk staat garant voor een professionele dienstverlening door gekwalificeerde glasmonteurs.

Bekijk het certificaat hier >>